Начало
Фирмата е водеща в България в областта на комплексните системи и решения за автоматизиране на банковите услуги, телекомуникационни системи за защита, системи за криптиране и охрана.
Ние работим всеотдайно за успеха и позитивното развитие на бизнеса на всеки един наш клиент.
Всеки един специалист е преминал обучение при производителите на предлаганите от нас продукти и притежава съответния сертификат.
Wave Wave

Защо да изберете Телеспринт

За нас е важно да предложим надеждно, ефективно и професионално решение на всяко задание, поставено ни от клиента, което да гарантира дългосрочна и безпроблемна работа на конкретната банкова, телекомуникационна, софтуерна и др. специализирани системи.

Телеспринт ООД е специализирана в проектиране, изграждане и поддръжка на телекомуникационно и банково оборудване; секюрити и криптиращи системи на класифицирана информация.

Изграждане на системи за контрол и управление на достъпа; внос на банкнотно и монетноброячни, сортиращи, депозитни и опаковъчни машини; машини за обмяна на валута; тестери за банкноти; приложен софтуер за касови операции; резачки за унищожаване на документи, дискове и карти.

Telesprint в цифри

Какво сме постигнали благодарение на вас

100 +
Повече от 100 фирми ползват нашите услуги
350 +
Над 350 решения за нашите клиенти
22
При нас работят 22-ма високо квалифицирани специалисти

Нашите партньори

Тези, които правят работата ни възможна