BPS М3

Вашето влизане във високоскоростния свят!

Високотехнологичен за максимална ефективност

Много търговски касови центрове ще забележат значително увеличение на количествата пари в брой, които ще обработват през следващите години. Необходимите повишения на производителността могат да бъдат постигнати най-ефективно чрез повишаване на нивото на автоматизация.

BPS M3 - новата, модулна, високоефективна система от Giesecke + Devrient Currency Technology - днес отваря изцяло нови възможности в тази област за операторите на касови центрове, тъй като носи високоскоростни и изключителни резултати заедно с голяма ефективност.

ГОТОВИ ЗА БЪДЕЩИ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА Пропускливост до 76 000 банкноти на час, много висок капацитет за обработка, новият сензор NotaScan InOne и изключителен период от време гарантират бърза, прецизна и сигурна обработка на големи обеми банкноти; той също намалява необходимата работна ръка и е предназначен за свързване на допълнителни решения за автоматизация.

Модулната структура на системата и многобройните опции за разширение позволяват на касовите центрове да персонализират системата до наистина индивидуално ниво и да посрещнат предизвикателствата на бъдещето с голяма гъвкавост.

Новата система за обработка на банкноти BPS M3 увеличава производителността, гъвкавостта на процеса и капацитета, като същевременно подобрява значително ефективността.

Скорост
Брои 76,000 банкноти/час
Капацитет на входящото устройство
(в зависимост от качеството на банкнотите) до 4,000 банкноти
Формат на банкнотите
100–180 × 60–90 mm
Размери (В × Ш × Д)
BPS M3-12: 6,518 × 1,020 × 1,488 cm
Тегло
BPS M3-12: ~ 1,859 kg
Електрически спесификации
230 V/400 V, 50/60 Hz 120 V/208 V, 50/60 Hz Консумирана мощност BPS M3-12: ~ 3.0 kW Консумирана мощност на необходимия пневматичен модул LVM (Може да се намира извън помещение за обработка) (Can be located outside processing room) ~ 3.3 kW
Ниво на шум
64–71 dB(A)
Температурен диапазон
15–35°C
Относителна влажност
30–80%
Външни връзки
2 × LAN, 3 × USB
Сертификати
CE, GS

По-голяма производителност за широк спектър от парични процеси

ВИСОКИ НИВО НА ПРОДУКТИВНОСТ
BPS M3 надеждно отчита, проверява, регистрира, сортира, подрежда и обхваща до 76 000 банкноти на час. В същото време броят на необходимите работни стъпки се свежда до минимум, докато самата обработка става значително по-надеждна. Производителността може да бъде допълнително увеличена, тъй като системата е подготвена за модерни решения за автоматизация, като автоматизирано подаване на банкноти или автоматизирани опаковки.
МОДУЛНА и ГЪВКАВА: АДАПТИРАНА УСТОЙЧИВОСТ
BPS M3 е изключително надежден: неговата модулна структура означава, че може да бъде пригодена за точно изпълнение на специфичните изисквания на клиента. Системата предлага много възможности за персонализиране на своите конфигурационни процеси.
СИГУРНОСТ И НАДЕЖНОСТ КАТО РЕЗУЛТАТ НА НОВА СЕНЗОРНА ТЕХНОЛОГИЯ
Новият сензор NotaScan InOne е проектиран така, че надеждно да изпълни изискванията на централната банка в бъдеще: той проверява стойността, автентичността и фиксираността на циркулацията на банкнотите. Могат да бъдат открити и сериен номер на банкноти и билети за казино.
ОПТИМАЛНА ЕФЕКТИВНОСТ: МИНИМИЗИРАНЕ РАЗХОДИТЕ ЗА РАБОТА В ДЪЛЪГОСРОЧЕН ПЛАН
Здравината и дългият експлоатационен живот са един от аспектите, а максималният живот на системата се обосновава на потенциалните дългосрочни спестявания които се постигат чрез значителното намаляване на работата и разходите, необходими за работа на машината. Ние също така осигуряваме възможно най-високата наличност на системата, с иновативни сервизни решения и глобална сервизна мрежа.
БН
4.5
изходни отделения
може да бъде надеждно обработена от BPS M3 през целия живот на системата. Това съответства на продължителност на живота от около 10 години непрекъсната работа.

Изпълнение във всяко отношение

Цялата ни експертиза в разработването на висок клас системи за централни банки и касови центрове с голям обем е вложена в BPS M3. Вече конкретно сме пригодили този технологичен напредък, за да задоволим нуждите на всички видове касови центрове.

Най-важните характеристики с един поглед:

01.
Пропускателна способност до 76 000 банкноти на час
02.
Голям непрекъснат фидер (LCF):
Голямо отделение за захранване с постоянен поток (капацитет до 4000 банкноти)
03.
04. Модулен дизайн, позволяващ до 5 модула за доставка във всяка комбинация (DM и LDM)
‣ Large Delivery Module (LDM) with a capacity of 2 x 2,000 banknotes ‣ Delivery Module (DM) with 4 delivery stackers, each with one bander
04.
Модулен дизайн, позволяващ до 5 модула за доставка във всяка комбинация (DM и LDM)
05.
Very easy and intuitive to use, via a 15” touchscreen
06.
Много лесен и интуитивен за използване, чрез 15 ”сензорен екран
07.
Създаден, за да позволи по-нататъшно подобряване на производителността чрез добавяне на модерни решения за автоматизация като NotaTracc