BPS C5

На бързия път - с максимална ефективност

Работа в полюсно положение

BPS C5 е разработен, за да отговори специално на нуждите на малките и средни касови центрове и каси, както и на задните офиси в големите банкови клонове. Във всички тези области непрекъснато нарастващият конкурентен и ценови натиск налага опростени процеси, повишена производителност и намалени разходи, както и високо ниво на гъвкавост за адаптиране към бъдещите потребители.

Решението от G + D Currency Tech-nology е модулна, мащабируема система, която отговаря на всички изисквания на процеса с най-голяма надеждност, ефективност и удобство за потребителя. Високата номинална производителност до 63 000 банкноти на час, изключително гъвкава модулна концепция, съвременни сензори, съвместими с рамката и множество софтуерни опции се комбинират, за да предложат значителни конкурентни предимства.

И това не е всичко: BPS C5 е идеално подготвен да използва всички предимства, които свързването може да осигури. Използван във връзка със софтуер за управление на пари в брой (например Compass VMS) или елементи на BPS Ecosystem (например връзка за отдалечена услуга), той прави цялата операция по-прозрачна, сигурна и ефективна.

Изработен по поръчка за ново ниво на ефективност: BPS C5 изпълнява прецизно изискванията за обработка на банкноти, с изключителна ефективност, гъвкавост и удобство за потребителя.

Скорост на обработка на банкнотите
1,050 банкноти/мин
Формат на банкнотите (дължина х ширина)
100–181 × 60–90 mm
Валути
до 10 валути
Капацитет на входа
(в зависимост от качеството на банкнотите) до 1500 банкноти
Изходен стекер в основния модул
(в зависимост от качеството на банкнотите) от 1 × до 250 банкноти
Стекер за отхвърлени банкноти
(в зависимост от качеството на банкнотите и конфигурацията) 1 × до 250 банкноти
Стандартен модул за доставка (SDM)
(в зависимост от качеството на банкнотите) 4 × до 250 банкноти на модул
Размери (В х Ш х Д)
(в зависимост от конфигурацията) BPS C5-5 660 × 790 × 415 mm BPS C5-25 660 × 2,140 × 415 mm
Тегло
67–252 kg (в зависимост от конфигурацията)
Температурен диапазон
15–35°C
Електрически спецификации
100–240 VA, 50/60 Hz
Външни връзки
1 × LAN, 4 × USB host, 1 × USB device
Сертификати
CE, GS, CB

Движение напред - към следващото ниво на ефективност

ПРОДУКТИВЕН И ЕФЕКТИВЕН
Пребройте, проверете за автентичност и годност и сортирайте въз основа на голямо разнообразие от критерии: BPS C5 обработва банкнотите надеждно и прецизно, с номинална производителност до 63 000 банкноти на час. Подходящ е за всички субстрати (хартиени, хибридни, полимерни), а също и за билети в казино. С високия си брой изходни стекери той поддържа множество и дори сложни изисквания за сортиране. Системата е изключително лесна за използване, устойчиво улесняваща необходимата производителност и ефективност.
МОДУЛНО И ГЪВКАВО
Модулната и мащабируема система може да бъде оборудвана с до 6 стандартни модула за доставка (SDM). Всеки SDM съдържа 4 изходни стекера за до 250 банкноти. До 50 различни режима на работа могат да бъдат дефинирани за валута и те са лесни за избор от оператора. BPS C5 поддържа както традиционния процес в две стъпки, така и процесите в една стъпка (например с карти със заглавие). Дизайнът му също означава, че може да се използва от един или два оператора.
НАДЕЖНО И СИГУРНО
Сензорната система в BPS C5 проверява и сортира банкноти бързо, точно и надеждно. Системата се отличава в откриването на фалшификати (включително слепени банкноти) и в сортирането по предварително зададени критерии за финес или рамки на централната банка. За допълнителна сигурност могат да бъдат предоставени интерфейси за видео наблюдение и индустриална филантна стена BPS Eco-Protect (виж стр. 7) при поискване.
БЪДЕЩИ ИНВЕСТИЦИИ
Подобрената модулност на системата улеснява ъпгрейда с допълнителни стандартни модули за доставка. Това ще бъде валидно и за бъдещи подобрения. BPS C5 разполага и с всички взаимосвързани атрибути, необходими за мрежа със софтуер за управление на пари.
C5
25
ИЗХОДНИ СТАКЕРИ
Модулната концепция на BPS C5 дава възможност за широкообхватни конфигурационни възможности: Изберете до 25 изходни стeкера, за да може да се изпълнят различни изисквания на клиента.

Повишена ефективност за
клиенти от цял свят

Изключителна ефективност и сигурност, заедно с ниво на гъвкавост, несравнимо в този клас: Перфектната комбинация, за да направите обработката на банкноти още по-ефективна от разходите и доказана за бъдещето.

Най-важните характеристики с един поглед:

01.
Най-висока конфигурация с до шест стандартни модула за доставка (SDM)
‣Всеки SDM съдържа четири изходни стекера за до 250 банкноти. ‣Съществуващите машини могат лесно да бъдат надградени на място
02.
Много прост, интуитивен и лесен за използване
03.
Номинална пропускателна способност до 63 000 банкноти на час във всички режими на работаs
04.
Съвременни сензори, разработени конкретно, за да отговорят на изискванията на търговските потребители: бърз, надежден, прецизен
05.
Може лесно да се интегрира със софтуер за управление на пари и поддържа всеобхватни отдалечени функционалности за повишаване на производителността и прозрачността
06.
Концепцията на платформата дава възможност за повишаване на ефективността за обучение и работа, актуализации / надстройки и обслужване, както и във връзка с интеграцията