NotaTracc

Иновативна система за сигурно пренасяне на банкноти

Работейки в тясно сътрудничество с клиентите, Giesecke + Devrient Currency Technology разработи уникалното решение –  NotaTracc за стандартизирана логистика през целия паричен цикъл и автоматизирано зареждане на системите BPS® M3, M5 и M7.

Ядрото на системата NotaTracc е стандартизираната и тава, която гарантира, че свободните банкноти могат да бъдат безопасно транспортирани и съхранявани. NotaTracc T може да се използва за интралогистика в касовите центрове, както и за транзакции между партньори в паричния цикъл.

Вторият компонент е модулът за зареждане NotaTracc. Използвайки роботиката, това автоматично зарежда BPS M системите, осигурявайки буферен капацитет до 40 000 банкноти. По този начин се гарантира, че системата работи непрекъснато, което от своя страна позволява на един оператор да управлява две BPS системи, например.

Перфектната добавка към тези два компонента е NotaTracc Shuttle, който дава възможност тавите да се пренасят ръчно или автоматично от AGVs (Automated Guided Vehicle).

Като цяло, системата NotaTracc отваря чисто нови пътища за интелигентна автоматизирана обработка, както в касовите центрове, така и през целия паричен цикъл.

РАЗМЕРИ
1,245 x 820 x 1,145 мм Стандартна версия
ТЕГЛО
Около 300 Кг
КАПАЦИТЕТ НА ЗАРЕЖДАНЕ
До 5 напълнени тави на входната страна; До 3 напълнени тави вътре в зареждащия модул; До 8 празни тави входно положение
КОНСУМАЦИЯ
Ефективна мощност ~ 0,5 kW (директно се доставя от BPS M3 / M5 / M7
Ширина (външно измерение)
200 мм
Височина (външно измерение)
104 мм
Дължина (външно измерение)
564 mm (приблизително 3000 BN) 734 mm (приблизително 4000 BN) 904 mm (приблизително 5000 BN)
Тегло
1,2 / 4,2 кг (приблизително 3 000 BN) 1,5 / 5,5 kg (приблизително 4 000 BN) 1,9 / 6,9 kg (приблизително 5000 BN)
Електрически спецификации
100 – 240 VA, 50/60 Hz
Външни връзки
LAN, USB, RS232, ext. Display
Сертификати
CE, CB, GS

Поставяне на нови стандарти чрез стандартизация

Много касови центрове вече са в състояние да използват потенциала на високоскоростните системи за обработка дори по-ефективно от всякога. Благодарение на универсалната стандартизация са възможни значителни подобрения в сигурността и ефективността, що се отнася до транспортирането и съхранението на банкноти.

ГОЛЯМА СИГУРНОСТ
Възможностите за достъп до банкноти по време на обработката са значително намалени, дори стигайки до напълно автоматизирана, изцяло хенд-ъп оперативна последователност.
ГОЛЯМА ЕФЕКТИВНОСТ
Служителите вече не се нуждаят от постоянен надзор на системата за обработка и са в състояние да управляват две BPS системи едновременно.
ГОЛЯМА ПРОДУКТИВНОСТ
Максимална пропускателна способност без прекъсвания: Заедно с BPS M системите и опаковъчното решение NotaPack, NotaTracc съставя високоскоростния свят на G + D.
ДОБРИ ПОТРЕБИТЕЛИ-ПРИЯТЕЛИ
Благодарение на особено ергономичната и проста работа, потребителите са изложени на по-малко шум и прах.
BN
40,000
Модулът за зареждане NotaTracc служи като буфер за до 40 000 банкноти, като по този начин дава възможност за непрекъсната, високопродуктивна обработка

Предимства на всяко ниво

NotaTracc е нашето решение да направим оперативните последователности по-сигурни и по-ефективни на три различни нива: Интралогистика в рамките на касовите центрове; транспорт между различни касови центрове при един и същ оператор; и обмен между партньори в паричния цикъл.