BPS C2

Настолна система за управление на парични средства

Изключителна производителност с компактни размери: най-новото поколение настолни системи от G + D дава възможност банкнотите да бъдат обработвани още по-ефикасно и икономично. Пропускателна способност от 1050 банкноти в минута осигурява изключителна производителност – дори при четене на серийни номера. Две отделения за изход предлагат масив от опции за сортиране, например по деноминация, ориентация или фитнес.
Нещо повече, най-добрите сензори в своя клас гарантират максимална надеждност за автентичност и откриване на фитнес. Това прави BPS C2 идеалният избор за най-висока производителност и висока степен на надеждност за търговските банки, търговците на дребно, компаниите с парични средства и казината.

Скорост
До 1050 банкноти за минута
Формат на банкнотите (дължина х ширина)
100 – 181 х 60 – 95 мм
Валути
до 10 валути
Капацитет на входният джоб
(в зависимост от качеството на банкнотите) до 900 банкноти
Капацитет на изходното отделение
(в зависимост от качеството на банкнотите) до 250 банкноти
Капацитет на отделението за отхвърлени банкноти
(в зависимост от качеството на банкнотите) до 100 банкноти
Размери (В х Ш х Д)
51 х 33 х 39 см
Тегло
~ 26 kg
Температурен диапазон
15 – 35° C
Електрически спецификации
100 – 240 V AC, 50/60 Hz
Външни връзки
1 × LAN, 4 × USB host, 1 × USB device
Сертификати
CE, CB, GS

Изключителна ефективност за бъдещи операции

ГОЛЯМА ПРОДУКТИВНОСТ
Високата производителност на BPS C2 значително увеличава производителността. Без загуба на скорост банкнотите се броят, проверяват за автентичност и се сортират по деноминация, ориентация и качество. Ориентираното към потребителя и оптимизираното ръководство на оператора свежда броя на необходимите работни стъпки до минимум.
ВИСОКА СИГУРНОСТ
BPS C2 може да се похвали с най-добрия сензор от най-висок клас - бърз, надежден и прецизен. Забележителната способност на системата да открива фалшификати и да сортира за фитнес надеждно и последователно през целия експлоатационен живот на системата, поставя нови стандарти.
ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА
Интелигентната архитектура на софтуера гарантира проста и интуитивна операция, а също така дава възможност на потребителя да направи точни промени в съответствие с конкретни изисквания на клиента, като предлага максимална гъвкавост. Интуитивната операция е предефинирана - рационализирана, уникална и намалена до най-важното.
ГОЛЯМА БЪДЕЩА ЖИЗНЕСПОСОБНОСТ
Многобройните интерфейси улесняват интеграцията на BPS C2 във вашата обработваща среда и напълно се възползват от многостранния характер на мрежовата индустрия. Съвременните инструменти, приложения и уеб услуги могат да бъдат включени безпроблемно за клиентски процеси, които са ефективни и пестят разходи.
BN
1,050
за минута
BPS C2 комбинира скоростта и прецизността. Той винаги постига постоянна скорост по време на броене, сортиране, автентичност и дори при четене на серийни номера.

Нашите експерти ще ви помогнат да изработите
идеалното решение за вас

Експертите от G + D използват своя опит, за да ви помогнат да намерите точно правилното решение за вашите индивидуални изисквания – и да ги интегрирате безпроблемно в системната област.