BPS C6

Задаване на нови показатели, за да вървим напред

Вземете преднина чрез най-доброто за класа си представяне

Независимо дали е в касови центрове, търговски банки или казина, BPS C6 дава този великолепен начален старт, когато трябва да се обработват средни до големи обеми банкноти, при изискване за тежки операции. Системата е специално разработена, за да повиши ефективността при обработката на банкноти, да намали разходите и да даде на клиентите ненадминато конкурентно предимство.

BPS C6 предлага номинална пропускателна способност до 72 000 банкноти на час, усъвършенствана сензорна технология на високо ниво, модулна концепция с до 20 изходни стекера и изключително здрав и гъвкав дизайн: Всички функции, които позволяват на BPS C6 да поддържа клиенти, когато става въпрос за преодоляване на настоящи и бъдещи предизвикателства при обработката на банкноти.

BPS C6 е високоефективна, надеждна и издръжлива система, която разполага с всички съвременни интерфейси за вграждане в интегрирани мрежови решения. Например, системното взаимодействие между софтуера за управление на пари (Compass VMS) и разнообразната гама от решения в екосистемата BPS, отваря допълнителни начини за по-нататъшно повишаване на ефективността, прозрачността и надеждността при обработката на банкнотите.

Скорост, сортиране, сензори, свързаност: Всички области, в които BPS C6 задава нови стандарти в своя сегмент. Открийте този гигант с висока производителност сред системите за настолна обработка днес.

Скорост
Брои 1,200 банкноти/мин*
Автентичност / Фитнес / Отчитане на сериен номер
1,200 банкноти/мин
Валути
до 32 валути
Капацитет на входящото устройство
(в зависимост от качеството на банкнотите) до 1500 банкноти
Капацитет на изходния стакер
(в зависимост от качеството на банкнотите) В основен модул 4 × 500 BN В модул за разширение 4 × 250 или 8 × 250
Стекер за отхвърлени банкноти
(в зависимост от качеството на банкноти) 2 × до 250 банкноти
Размери (В × Ш × Д)
Базова система: 830 × 425 × 680 mm
Тегло
~ 80 kg
Температурен диапазон
5–35°C
Електрически спесификации
120–230 VA, 50/60 Hz
Външни връзки
LAN, 3 × USB
Сертификати
E, CQC, C

1. Усилено изпълнение за голяма производителност

Прецизност при рекордна скорост: Номиналната му пропускателна способност от 72 000 банкноти на час прави BPS C6 една от най-бързите настолни системи за обработка в целия свят.

Той е в състояние да обработва всички субстрати (хартия, хибрид и полимер), а свободно конфигурируемите изходни стекери позволяват всичко това в една стъпка (включително много валутна обработка). Не на последно място, много простата и удобна за работа система на системата води до по-голями удобства и повишена производителност.

Прецизност при рекордна скорост: Номиналната му пропускателна способност от 72 000 банкноти на час прави BPS C6 една от най-бързите настолни системи за обработка в целия свят.

Той е в състояние да обработва всички субстрати (хартия, хибрид и полимер), а свободно конфигурируемите изходни стекери позволяват всичко това в една стъпка (включително много валутна обработка). Не на последно място, много простата и удобна за работа система на системата води до по-голями удобства и повишена производителност.

2. От гъвкавост до индивидуалност

Производителност, която е напълно съобразена с вашите нужди:

  • Огромен набор от задачи за обработка и сортиране може да бъде изпълнен с варианти, вариращи от 4 до 20 изходни стeкери.
  • Графичният потребителски интерфейс на системата поддържа до 36 различни режима на работа, за да гарантира индивидуални настройки за клиента и максимално удобство на оператора.
  • Оформлението на BPS C6 е оптимизирано за работа с единичен или двоен оператор, според вашите предпочитания.
  • В допълнение, основната система може да бъде конфигурирана с 4 изходни стекера и 2 отхвърлящи стекера, или с 5 изходни стекера и 1 отхвърлителен стекер, в зависимост от вашите нужди.

3. Концепция за решения

BPS C6 е част от цялостно портфолио – от хардуер, софтуер и сервизни продукти за индивидуални решения в касовия център или офиса.

Целта е винаги да се направи обработката на банкноти възможно най-ефективна и надеждна и да се гарантира, че тя може лесно да бъде адаптирана към бъдещите изисквания.

4. Сигурност, на която може да се доверите

Усъвършенстваната сензорна технология в BPS C6 е най-добрата в своя клас и е разработена специално за нуждите на търговската обработка на банкнотите. Характеристиките на сензора „всичко в едно“ включват:

  • сензор за изображение с висока разделителна способност (CIS) за откриване на валути, деноминации, ориентации и критерии за фиксираност;
  • OCR функция за надеждно разпознаване на сериен номер;
  • R, MAG и UV сензори за автентификация.
  • Различните банкноти могат също така да бъдат надеждно разпознати от интегрирания сензор за дебелина.
  • Докато интегрираното автоматизирано ръководство за избутване на банкнотите и подаващото устройство гарантират, че дори банкнотите с ниско качество могат да се обработват безпроблемно.

Най-важните характеристики с един поглед:

Голям 10-инчов цветен сензорен дисплей
За лесна, интуитивна и удобна работа.
Всичко в един сензор
С основни показатели: Бърз, прецизен и надежден.
Много здрав и издръжлив
Може да се използва и при извънредно сложни комбинации, с тежки операции.
Лесно свързване
Към софтуер за управление на пари и BPS Eco-Syst.
Гъвкави опции за конфигуриране
Като регулируем стекер за конфигуриране, променливи режими на работа и ъпгрейд на старата
Най-бързата система за обработка от класа «настолни»
Постоянно висока номинална производителност до 72 000 банкноти на час във всички операционни режими.
БН/Мин
1200
Скорост на обработка
В режими: броене, удостоверяване, фитнес сортиране и четене на серийни номера

Компактен размер - огромен потенциал

BPS C6 комбинира компактни размери с първокласна функция. Системата осигурява най-доброто в класа си качество за сортиране с производителност, която се откроява в пазарния й сегмент. Възможностите за обработка с BPS C6 идват със скорост 1200 банкноти в минута за всички функции – от проверка на автентичността, през фиксираното сортиране, до отчитане на серийния номер и сравнение. Впечатляваща производителност във всички области: Ефективност, изключителност, надеждност. Бъдещ защитен дизайн за вашия бизнес.