Начало » Услуги

Консултантски
офис

Бърза телефонна помощ

Ако при някакъв проблем Ви е необходима бърза телефонна помощ или помощ при заявка и доставка на резервни части, на Ваше разположение са нашите експерти от консултантския офис. Те организират при необходимост сервизен екип, който в най-кратък срок може да бъде при Вас и ще Ви помогнат при осъществяване на ремонти.

Консултантският офис работи от понеделник до петък. Можете да ни позвъните на горещия ни телефон:

Гаранционно и
извънгаранционнo обслужване

Експертно партньорство

Сервизът извършва гаранционно и извънгаранционнo обслужване на апаратура закупена от ТЕЛЕСПРИНТ-90 ООД, както и извънгаранционно обслужване на техника сходна с тази, която ние предлагаме, независимо от това, дали тази техника е закупена от нас, от наши партньори, или по други канали.

Абонамент

Експерт за нашите клиенти

Това е удобна форма на сервизна поддръжка в дългосрочен план с предварително договорени завишени изисквания (време на реакция, профилактика, работа в извънработно време и др.). При нея се заплаща определена месечна или тримесечна абонаментна такса, независеща от вложения труд. Ако техниката е извън гаранция, резервните части се заплащат отделно. Освен за доставена от нас техника, ние поемаме такива ангажименти и за техника от други доставчици.

Защо нас?

За нас е важно да предложим надеждно и ефективно, професионално решение на всяко задание поставено ни от клиента, което да гарантира дългосрочна и безпроблемна работа на конкретната система.