BPS М5

Немски стандарти за ефективна обработка на банкноти

40 години опит

Giesecke & Devrient (G&D) предлага високо качество на продукта въз основа на своя 40-годишен опит в обработката на банкноти и непрекъснато подобряване на технологиите, вариращи от високоефективни приложения до рентабилни търговски решения. BPS M5 е наследник на BPS 1000, безспорният лидер на световния пазар във високоскоростния сектор за обработка на банкноти с над 1400 продадени системи. Подобно на много други продукти на BPS, той е изключително успешен и една печеливша инвестиция за банковия сектор.

Нашата компетентност е във ваша полза с BPS M5.

BPS M5 е специализирана версия за касови центрове, ползвани от търговски банки, фирми, транспортни фирми (CIT) и казина. Въз основа на модулния дизайн на BPS 1000 и BPS M7, той представлява уникално решение за надеждна работа и ненадмината производителност, за да ви осигури конкурентно предимство.
Модулната структура на системата и многобройните опции за разширение позволяват на касовите центрове да персонализират системата до наистина индивидуално ниво и да посрещнат предизвикателствата на бъдещето с голяма гъвкавост.

Dimensions (L × W × H)
- BPS M5-12: 6,518 x 1,063 x 1,488 - BPS M5-14LB-33: 7,588 x 1,010 x 1,488 (Can be dismantled for transport purposes)
Тегло
- BPS M5-12: Прибл. 1,859 kg - BPS M5-14LB-33: Прибл. 2,593 kg
Размер на обработвани банкноти
- Дължина: 100 – 180 mm - Ширина: 60 – 90 mm
Ефективна скорост
- BPS M5-22: Up to 75,000 банкноти/час - BPS M5-33: Up to 105,000 банкноти/час
Условия на околната среда (за непрекъсната работа)
- Температура на околната среда: : 15 – 30°C - Относителна влажност: 30 – 80%
Консумация на енергия
- BPS M5-12: Approx. 3.0 kW - BPS M5-14LB-33: Approx. 5.3 kW - пневматичен модул LVM: 3.3 kW (може да бъде разположен извън помещението за обработка)
Захранване
- 230 V/400 V, 50/60 Hz - 120 V/208 V, 50/60 Hz Direct mains connection, without transformer
Ниво на шум
- BPS M5-22: 64 – 71 dB(A) - BPS M5-33: 64 – 75 dB(A)
Сертификати
- CE mark - GS certificate for approved safety - UL on request

Подаване на банкноти

  • До 4000 банкноти от всякакъв субстрат, качество или формат могат да бъдат поставени в сингъра – пневматичната единична единица се подава и подравнява напълно автоматично;
  • Непрекъснато подаване без единична пропаст и автоматично презареждане с натискане на бутон за оптимална ергономичност на оператора и постоянно висока производителност;
  • Автоматично отваряне и затваряне на сингъл капака за намаляване на шума и праха. Използването на хедър карти * позволява непрекъсната обработка на депозити на клиенти;
  • Повторното пускане на отхвърлени банкноти намалява времето, необходимо за ръчна проверка и свежда до минимум риска от липса на фалшификати, отхвърлени от BPS.

Предимства на BPS M5 с един поглед:

Немски стандарти
За надеждна и трайна техника, Здравите компоненти на BPS M5 са проектирани за непрекъсната 24/7 работа.
Опция за скорост
От 22 или 33 банкноти в секунда, с действителна скорост до 75 000 или 105 000 банкноти на час.
С тесен отпечатък
И интегрирана работна маса на оператора и дисплей.
Платформата на колела улеснява преместването на BPS
В случаите на промени в процеса или обслужване на системата, не е необходимо да разглобявате и сглобявате системата, за да я преместите.
Ниската консумация на енергия
Според изискванията за опазване на околната среда, намаляват необходимото количество инфраструктура, както и експлоатационните разходи.
BPS M5 се стартира бързо
За по-малко от 5 минути се осъществява пускането на първите банкноти - не е необходимо първо калибриране на сензорите с помощта на тестов тест.
Фалшификатите са надеждно открити
С възможно най-ниските проценти на отхвърляне, докато банкнотите, с подходяща стойност са надеждно идентифицирани.
Операторски интерфейс
Блестящ 15 ”TFT сензорен екран; Електрически регулируем за оптимален ъгъл на гледане - Графичен потребителски интерфейс.
Лесната употреба
Оптималният ергономичен дизайн и постоянната работа помагат да се поддържа производителността, производителността и здравето на оператора.
Здравият дизайн и автоматичното самотестване на сензора гарантират повтарящо се откриване на фитнес
На базата на нашия задълбочен опит като водещ доставчик на централна банка, изключително точното откриване на дефекти води до доказано качество на банкнотите за надеждна работа на банкомат.
Прахосмукане (незадължително)
Всмукателното устройство премахва и филтрира прах от системата. - Прахът се прахосмуква директно там, където се натрупва по време на обработката, така че се отделя по-малко прах, вредните ефекти върху здравето са сведени до минимум, а машината и сензорите остават чисти; - Вграденият вакуум маркуч опростява почистването на сензорната секция.
Конфигурациите и режимите на работа
Водят до оптимизирани за безпроблемен поток на материали и данни, за да отговарят на специфичните нужди на вашия процес. - Поддържат се режими на обработка с онлайн и офлайн съвместяване; - Резултатите от обработката се прехвърлят незабавно в системата за управление на трезора за бързо балансиране на депозитите на клиенти;
БН
4000
До 4000 банкноти от всякакъв субстрат, качество или формат могат да бъдат поставени в сингъра - пневматичната единична единица подава и подравнява напълно автоматично

Режими на работа

За ефективна обработка на малки, средни или големи обеми могат да бъдат избрани различни режими на работа.

Стандартни модули за доставка

Възможни са до 20 стекера за доставка в следните комбинации.

Пакетиране и опаковане (незадължително)

Автоматично онлайн пакетиране на 10 пакета или по избор 5 пакета. Незадължителните компактни и интелигентни решения за опаковане повишават сигурността и намаляват разходите за труд.