BPS C1

Компактна система за обработка на банкноти

Гъвкав, мощен и здрав: BPS C1 предлага всичко, което един банков клон или касов център желае. Тази система за обработка на банкноти е универсална и лесна за използване. Той предлага функционалност на високо ниво в ежедневния бизнес: високо-програмна проверка на автентичността и деноминация, бързо сортиране по деноминация, серия и ориентация и мулти-валутна обработка до десет валути.

BPS C1 може лесно да бъде конфигуриран да изпълнява специфични приложения като обработка на чекове, четене на сериен номер и четене на баркод / билет с максимална сигурност. Със скорост до 1300 банкноти в минута за броене и до 1050 банкноти в минута за удостоверяване на автентичност, откриване на фитнес, сериен номер и четене на баркод. Това е бърза и надеждна система в ниският сегмент. Предлагат се три нива на скорост за ръчна настройка.

Скорост за удостоверяване на автентичност
до 1050 банкноти за минута
Скорост за тестване на фитнес
до 1050 банкноти за минута
Скорост за обработка на сериен номер
до 1050 банкноти за минута
Скорост за четене на билети
до 1050 банкноти за минута
Капацитет на входният джоб
(в зависимост от качеството на банкнотите) 500 банкноти с непрекъснато подаване
Капацитет на изходното отделение
(в зависимост от качеството на банкнотите) до 300 банкноти
Капацитет на отделението за отхвърлени банкноти
(в зависимост от качеството на банкнотите) до 100 банкноти
Валути
до 10 валути
Размери (В х Ш х Д)
35 х 33 х 35 см
Тегло
~ 15 кг
Електрически спецификации
100 – 240 V AC, 50/60 Hz
Външни връзки
LAN, USB, RS232, ext. Display
Сертификати
CE, CB, GS

По-голяма производителност за широк спектър от парични процеси

УНИВЕРСАЛЕН
BPS C1 е идеалното допълнение към всяка операция по обработка на пари. Той е много универсален, удобен и лесен за работа и поддържа изключителен набор от възможности за използване: в банкови клонове, касови центрове, казина, каси в клонове на централна банка, обменни пунктове, бюра за обществен транспорт и търговци на дребно. Той поддържа изключителен набор от приложения с ниска оперативна цена.
ИНДИВИДУАЛНА КОНФИГУРАЦИЯ
Изключителната гъвкавост на BPS C1 означава, че тя може да бъде адаптирана така, че да отговаря на масив от изисквания, което позволява бързо сортиране по деноминация, серия и ориентация. Устройството може също така да извърши мултивалутна обработка за до десет валути, обработка на чекове, четене на серийни номера, четене на баркод / билет, включително разпечатване на външен принтер и последваща обработка на данни.
ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА
BPS C1 е лесен и интуитивен за използване, което позволява висока степен на производителност, дори когато две каси работят паралелно. Това, заедно с ергономичния дизайн, гарантира бърза работа.
ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ
BPS C1 е компактен, здрав и мощен. Той съчетава лекота на използване с малък отпечатък и висока ефективност на разходите. Това е особено рентабилна инвестиция - не на последно място, защото може да се интегрира със софтуерни системи за управление на пари като BPS Connect, Compass VMS и BPS Connect Casino.
BN
1,300
за минута
Скорост на поддръжка за всяка стъпка в процеса на обработка на пари в банковите клонове - от бек офиса до прозорците на касите.

Направете повече за своите
процеси за управление на пари в брой

G + D Currency Technology ще ви подкрепи със сигурна сензорна технология, задълбочени познания за процесите и портфолио от избрани BPS системи и услуги за поддръжка, което включва и отдалечена поддръжка за актуализации, надстройки, мониторинг и диагностика.