BPS М3

Високоефективна система за обработка на големи обеми банкноти

Високотехнологичен за максимална ефективност

Много търговски касови центрове ще забележат значително увеличение на количествата пари в брой, които ще обработват през следващите години. Необходимите повишения на производителността могат да бъдат постигнати най-ефективно чрез повишаване нивото на автоматизация.

BPS M3 – новата, модулна, високоефективна система от Giesecke + Devrient Currency Technology – днес отваря изцяло нови възможности в тази област за операторите на касови центрове, тъй като носи високоскоростни и изключителни резултати заедно с голяма ефективност.

 

ГОТОВИ ЗА БЪДЕЩИ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА

 

Пропускливост до 76 000 банкноти на час, много висок капацитет за обработка, новият сензор NotaScan InOne и изключителен период от време, гарантират бърза, прецизна и сигурна обработка на големи обеми банкноти. Той също намалява необходимата работна ръка и е предназначен за свързване на допълнителни решения за автоматизация.

Модулната структура на системата и многобройните опции за разширение позволяват на касовите центрове да персонализират системата до наистина индивидуално ниво и да посрещнат предизвикателствата на бъдещето с голяма гъвкавост.

Новата система за обработка на банкноти BPS M3 увеличава производителността, гъвкавостта на процеса и капацитета, като същевременно подобрява значително ефективността.

Скорост
Брои 76,000 банкноти/час
Капацитет на входящото устройство
(в зависимост от качеството на банкнотите) до 4,000 банкноти
Формат на банкнотите
100–180 × 60–90 mm
Размери (В × Ш × Д)
BPS M3-12: 6,518 × 1,020 × 1,488 cm
Тегло
BPS M3-12: ~ 1,859 kg
Електрически спесификации
230 V/400 V, 50/60 Hz 120 V/208 V, 50/60 Hz Консумирана мощност BPS M3-12: ~ 3.0 kW Консумирана мощност на необходимия пневматичен модул LVM (Може да се намира извън помещение за обработка) (Can be located outside processing room) ~ 3.3 kW
Ниво на шум
64–71 dB(A)
Температурен диапазон
15–35°C
Относителна влажност
30–80%
Външни връзки
2 × LAN, 3 × USB
Сертификати
CE, GS

По-голяма производителност за широк спектър от парични процеси

1. Високо ниво на продуктивност

BPS M3 надеждно отчита, проверява, регистрира, сортира, подрежда и обхваща до 76 000 банкноти на час. В същото време броят на необходимите работни стъпки се свежда до минимум, докато самата обработка става значително по-надеждна. Производителността може да бъде допълнително увеличена, тъй като системата е подготвена за модерни решения като автоматизирано подаване на банкноти или автоматизирани опаковки.

2. Модулна и гъвкава адаптирана устойчивост

BPS M3 е изключително надежден: неговата модулна структура означава, че може да бъде пригодена за точно изпълнение на специфичните изисквания на клиента. Системата предлага много възможности за персонализиране на своите конфигурационни процеси.

3. Сигурност и надеждност като резултат от нова сензорна технология

Новият сензор NotaScan InOne е проектиран, така че надеждно да изпълни изискванията на централната банка в бъдеще: той проверява стойността, автентичността и фиксираността на циркулацията на банкнотите. Могат да бъдат открити и сериен номер на банкноти и билети за казино.

4. Оптимална ефективност: минимизиране на разходите

Здравината и дългият експлоатационен живот са един от аспектите, а максималният живот на системата се обосновава на потенциалните дългосрочни спестявания, които се постигат чрез значителното намаляване на работата и разходите, необходими за работа на машината. Ние също така осигуряваме възможно най-високата наличност на системата, с иновативни сервизни решения и глобална сервизна мрежа.

Най-важните характеристики с един поглед:

Пропускателна способност
До 76 000 банкноти на час. Лесен и интуитивен за използване, благодарение на своя 15” сензорен екран.
Създаден, за по-нататъшно подобряване на производителността
Чрез добавяне на модерни решения за автоматизация като NotaTracc.
Голям непрекъснат фидер (LCF):
Голямо отделение за захранване с постоянен поток (капацитет до 4000 банкноти)
Модулен дизайн, позволяващ до 5 модула за доставка във всяка комбинация (DM и LDM)
Голям модул за доставка (LDM) с капацитет 2 х 2000 бр. банкноти; Модул за доставка (DM) с 4 стакера за доставка, всеки, с един бандер.
БН
4.5
изходни отделения
BPS M3 надеждно отчита, проверява, регистрира, сортира, подрежда и обхваща до 76 000 банкноти на час

Изпълнение във всяко отношение

Цялата ни експертиза в разработването на висок клас системи за централни банки и касови центрове с голям обем е вложена в BPS M3. Вече конкретно сме пригодили този технологичен напредък, за да задоволим нуждите на всички видове касови центрове.